Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem bapnın kesifı katıya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli unsur panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Strüktürda yangın çıkması halinde flama ve duman yangın bapsı sayesinde özelliklerine bağlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve vesair alanlara yayılması engellenir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli hayırlı ise buna ilgilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla Yangın Merdiveni Kapısı ürün Yangın Çıkış Kapısı kalitesinin atması da yanında hediye arkaışını getirmektedir.

Asayiş: Müstacel çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an vazıh olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü pas kilit sisteminin bile problemsiz çaldatmaıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın en mühlik riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, adam boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It has been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl kapıların huzurı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın derunindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Yangın Çıkış Kapısı Not: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page